Ykkösrallin suosikkiesiintyjät Neiti Ö ja Valtteri Lipasti

Ykkösralli

improteatteri

Ykkösralli on hauska hyvänmielen biisi-improteatteri esitys aikuisille

Toisin sanoen tässä musiikkipitoisessa esityksessä näyttelijä-lauluntekijät ja muusikko tekevät nyt-hetkessä biisejä improteatterin hengessä - sanallista antia ja tilannetajua unohtamatta. 

Jokainen esitys on uniikki, riemukas, läsnäoleva, positiivinen ja vuorovaikutteinen. Se on myös ainutlaatuinen! Se esitetään ensimmäistä ja viimeistä kertaa juuri Teille, juuri tässä hetkessä.


Palaute katsojalta :)

"Haluan vielä kiittää teitä koko sydämestäni Ykkösrallista meidän kalastajaristeilyllä! Esityksenne sai illan mittaan valtavasti kehuja, moni kertoi nauraneensa ripsivärit poskille ja vattat kipeeksi!"  -Maria Saarinen, Livia-

 

YKKÖSRALLI musaimproteatteri esitys on kestohitti!

Sopii yritystapahtumista perhejuhliin!

Häihin - Syntymäpäiviin 

Virkistyspäivistä koulutuspäiviin - henkilöstön juhliin - pikkujouluista kesäkekkereihin - kokouksista asiakastapahtumiin.

Räätälöimme jokaisen esityksen asiakkaalle - Elämänhuumorilla ja Rakkaudella 

Ykkösralli on yleisön pyynnöstä ohjelmistossamme edelleen. Ja meininki sen kun paranee. Ensi-ilta nähtiin Linnateatterin teatteriravintolassa 2008.

Ykkösralli on lähtövalmiina tapahtumiin ja juhliin - nopeallakin varoitusajalla! Soita 040 771 7715 

Nauru pidentää ikää -takuu :D

Esityksessä huomioidaan yleisö, virkistyspäivät ja juhlakalut - synttärisankarit, juhlistettavat parit, häät sekä teemat, ammattikunnat ja paikallisuus sekä ilolla kesäkekkerit, kesähäät, pikkujoulut ja muut vuodenajan juhlat.

Esitys on loistava lahja syntymäpäiväsankarille!
Esitys tuo virtaa ja hyvänmielen ajateltavaa myös koulutus- ja virkistyspäiviin suunnattuna! 

Heittäytymisen mestarit:

Ykkösrallin esiintyjäkaartiin kuuluvat teatterin- ja musiikin ammattilaiset:

Valtteri Lipasti (koskettimet), Neiti Ö Nina Erjossaari FIA, Petri Haapasalo (elämäntapapianisti), Karoliina Niskanen FIA, Mc S-Molli Samppi Hirvikangas (rap), Antti Ainola (kitara), Jyri Träskelin (koskettimet), Anitra Bohman-Penttinen ja Tarja Hemminki FIA & vierailevat artistit ja muusikot!

Referenssejä:

Turun Yliopisto / taloushallinto, tykypäivä + ”Moka on lahja” - koulutuspäivä
Paimion Yrittäjät, kevätkokous​
Viking Line / Livia
Viking Line / TYKS
Ykköskoti, Turku, henkilökunnan virkistysilta
Turun Seudun Pelastuslaitos, pikkujoulut
Nuorkauppakamari, Kultaranta Resort / Kesäpäivät
Sairaala Neo / henkilökunnan joulujuhlat + Laululahja 
Naantalin kaupunki, Maijamäenkoulun opettajat, tykyilta
Ravintolaiva Bore Turku, Nuorkauppakamari Turku, pikkujoulujuhlat
Kalvallon tila, Piikkiö / Varsin hyvä ry, pikkujoulut
Puerto Sant Karins Rantaravintolaiva
TYKS korvapoli, pikkujoulut

Lukuisia yritys- ja kokoustapahtumia, sekä 18- 20-, 30-, 40-, 50- ja 60- 70-vuotissyntymäpäiviä ja hääpäiviä, häitä, polttareita ja muita perhejuhlia. 

Esityksestämme ja kokemuksistaan kertoo 50-vuotissyntymäpäiviltään 2017 asiakkaamme Timo Laakso, vakuutusalan talousjohtaja, viiden lapsen isä, puh. 050 3268659

 

Ykkösrallin kulku:

Ykkösralli esityksen liidaaja nappaa luonnikkaasti yleisöltä laulujen nimet, aiheet ja musatyylit. Siitä se lähtee - Lentoon... Mahtavaa vuorovaikutusta yleisön kanssa ja tilannetajua - Hyvää fiilistä.

Musaimproteatterin toimintamalli on vapauttava ja hyvää henkeä tuova. Impro on myös mainio tiimihengen ja työryhmätaitojen kehittäjä. Siksi tarjoamme myös Ykkös-Vuorovaikutusta ja Ykkös-Kuuntelua -koulutuksia. Kysy lisää 040 771 7715.

Ykkösrallissa näyttelijä-biisintekijät ja muusikko esittävät improvisoiden hauskoja ja heittäytymistä vaativia laulullisia tehtäviä.

Esitys koostuu biisinumeroista, lauluista ja sanallisista numeroista. Musiikki on mukana koko ajan. Esitys uusiutuu joka kerta, koska se on esiintyjien, yleisön ja ajan aiheiden vuorovaikutusta "tässä ja nyt”.

Riemastuttava "moka on lahja"-periaate saa kerta toisensa jälkeen yleisön hyvälle tuulelle. Näyttelijä-biisintekijät ja muusikko laittavat itsensä liriin yleisön avustuksella ja suostuvat omasta tahdostaan olemaan lirissä. Juurikin tämä saa yleisön rentoutumaan.

Kesto: 
50 min tai esim. 2 x 20 min tai sopimuksen mukaan räätälöitynä. Tapahtumien luonne ja asiakkaan tarpeet huomioidaan. Aina.

Lisäinfoa:
Ykkösralli sopii parhaiten illan virittäjäksi ja alkuillan ohjelmaksi. Esitys voidaan myös jakaa kahteen näytökseen: illan avausnumero 20 min ja ruokailun jälkeen toinen näytös 20 min. 
Erityistilauksesta myös suomi-ruotsi-tulkkaus :D

Pyydä tarjous:
ykkosryhma.kiertueteatteri@gmail.com / 040 771 7715 / 040 559 2216 (live esitys alv 0% )
Esitykseemme sisältyy äänentoisto, esitystekniikka sekä esityksen pystytys ja purku sekä  
matkat 20 km säteellä Turusta. 
Hintaan kuuluvat myös teidän juhlanne, tiiminne tai aiheenne huomioiminen sekä kaikki siihen ohjelmapalveluun liittyvä suunnittelu teidän kanssanne. 

Voitte tilata meiltä myös koko illan tai ohjelmallisen virkistyspäivien suunnittelun ja toteutuksen. Kysy lisää: Ykkös-Vuorovaikutusta ja Ykkös-Kuuntelua.

Katso myös koulutuspakettimme:
MOKA ON LAHJA ja PIPON LÖYSTÖ

Sisältö:
Miten impron toimintamalli kehittää konkreettisesti vuorovaikutusta ja tiimihenkeä. Summa summarum: impro parantaa tuloksia. 

 

 

Esitys on helposti liikkuva. Se tarvitsee minimissään 2 m x 1,5 m tilan. Ryhmällä on käytössään oma äänentoisto. Tarvitaan vain normaalia verkkovirtaa. Pienemmissä tilaisuuksissa esitys toimii loistavasti ilman äänentoistoa.
Kesto 45 min. / 2 x 20 min.

Esitys sopii mainiosti sekä pieniin juhliin että isompien tapahtumien lavoille, esim. kesätapahtumiin, joulunajan juhliin, syntymäpäiviin, perhetapahtumiin, firmajuhliin, edustustilaisuuksiin, messutapahtumiin, tyky-tapahtumiin ja teemapäiviin
Ykkösralli on esiintynyt messutilaisuuksista olohuoneisiin 2008 alkaen.
Ykkösralli sai ensi-iltansa Linnateatterin teatteriravintolassa 2008.

YKKÖSRALLI -ESITYKSEN TEKNISET TIEDOT:

Esitys on helposti liikkuva. Se tarvitsee minimissään 2 m x 1,5 m tilan. Ryhmällä on käytössään oma äänentoisto. Tarvitaan vain normaalia verkkovirtaa. Pienemmissä tilaisuuksissa esitys toimii loistavasti ilman äänentoistoa.

Kesto 50 min. / 2 x 25 min.

Esitys sopii mainiosti sekä pieniin juhliin että isompien tapahtumien lavoille, esim. kesätapahtumiin, joulunajan juhliin, syntymäpäiviin, perhetapahtumiin, häät, polttarit, firmajuhliin, edustustilaisuuksiin, tyky-tapahtumiin ja teemapäiviin.

Ykkösralli on esiintynyt messutilaisuuksista olohuoneisiin.
Ykkösralli sai ensi-iltansa Linnateatterin teatteriravintolassa 2008.

REFERENSSIT

Turun Yliopisto / taloushallinto, tykypäivä
Paimion Yrittäjät, kevätkokous
Viking Line / Livia
Viking Line / TYKS
Ykköskoti, Turku, henkilökunnan virkistysilta
Turun Seudun Pelastuslaitos, pikkujoulut
Nuorkauppakamari, Kultaranta Resort / Kesäpäivät
Sairaala Neo / henkilökunnan joulujuhlat
Naantalin kaupunki, Maijamäenkoulun opettajat, tykyilta
Ravintolaiva Bore Turku, Nuorkauppakamari Turku, pikkujoulujuhlat
Kalvallon tila, Piikkiö / Varsin hyvä ry, pikkujoulut
Puerto Sant Karins Rantaravintolaiva
TYKS korvapoli, pikkujoulut

Lukuisia yritys- ja kokoustapahtumia, sekä 20-, 30-, 40-, 50- ja 60-vuotissyntymäpäiviä ja hääpäiviä, häitä, polttareita ja muita perhejuhlia. 
 

Ykkösryhmä kiertueteatteri
Tuuliviirinkatu 7 B 4
20780 Kaarina

Kysy aikataulua ja tarjousta!
Soita: +358 40 771 7715

Lähetä sähköpostia: ykkosryhma.kiertueteatteri@gmail.com

Ykkösryhmä Facebookissa