Isokäsi lauluimpro esityksessä myös RAP freestyle

ISO KÄSI

ISO KÄSI on Ykkösryhmän repäisevä ja ajatuksia herättävä musa-improteatteri -esitys nuorille! Hetken biisejä improteatterin henkeen!

ISO KÄSI on repäisevä ja ajatuksia herättävä musa-improteatteri -esitys nuorille!

ISO KÄSI huomioi tapahtumien teemat!

ISO KÄSI on reilu ja suvaitsevainen kaveri!
Laulu-improteatteria tehdään annetusta teemasta ja nuorten omista ehdotuksista.
Hetken biisejä improteatterin henkeen!

ISO KÄSI on kuuntelemista, yhdessä tekemistä, ajankohtaista - ja tottakai läppää!

ISO KÄSI on hulvattoman hauska, läsnäoleva ja vuorovaikutteinen improvisoitujen biisien, musiikin ja rytmin avulla toteutettu musiikki-improteatteri esitys nuorille.

Improvisaatioteatterin ideologia on vapauttava ja hyvää henkeä tuova. Riemastuttava "moka on lahja"-periaate saa kerta toisensa jälkeen nuoret mukaan!

Näyttelijät ja muusikko laittavat itsensä peliin nuorten avustuksella ja he suostuvat omasta tahdostaan olemaan lirissä. Tämä saa nuoret olemaan täysillä mukana juonessa. Esitys koostuu numeroista, lauluista ja lyhyistä tarinoista. Esitys uusiutuu joka kerta, koska se on esiintyjien ja nuorten sekä annettujen teemojen vuorovaikutusta "tässä ja nyt”.

Ykkösryhmän ISO KÄSI -esityksessä ovat mukana muusikko ja laulava näyttelijä. Yksi esiintyjistä toimii esityksen liidaajana, joka kertoo nuorille, mikä on homman juju ja pitää muut esiintyjät sopivasti lirissä ja näin koko esityksen kasassa.

ISO KÄSI esiintyjäkaarti: 
Neiti Ö Nina Erjossaari FIA, Valtteri Lipasti (koskettimet), Mc S-Molli Samppi Hirvikangas, Karoliina Niskanen FIA (rap), Anitra Bohman-Penttinen, Tarja Hemminki FIA ja Jyri Träskelin (koskettimet)

 

ISO KÄSI -ESITYKSEN TEKNISET TIEDOT:

Esitys on helposti liikkuva. Se tarvitsee minimissään 2 m x 1,5 m tilan. Ryhmällä on tarvittaessa käytössään oma äänentoisto. Silloin tarvitaan vain normaalia verkkovirtaa. Pienemmissä tilaisuuksissa esitys toimii loistavasti ilman äänentoistoa.

ISO KÄSI sopii mainiosti sekä pieniin juhliin että isompien tapahtumien lavoille, esim. koulujen tapahtumiin ja teemapäiviin, kesätapahtumiin, bänditapahtumiin, joulujuhliin ja synttärijuhliin. Messutilaisuuksista olohuoneisiin ja liikuntasaleihin!

Esitys voidaan räätälöidä kestoltaan tilaajan tarpeiden mukaan

esim. kesto 45 min. / kesto 2 x 20 min.