Ykkösryhmän lauluimproteatteri isokäsi

YKKÖSRYHMÄN KOKO ILLAN OHJELMAPALVELU

Teemme illastanne ykkösen! Uniikkia! Ikimuistoista!

 

Ohjelmanumerot * musaimproteatteri esitykset * bändit * juontajat * näyttelijät * muusikot * lauluntekijä-laulajat * uusia biisejä * 

Kun tahdotte juhliinne jotain ainutkertaista, naurua ja tilannekomiikkaa, hyvää mieltä, rentoa ja välitöntä tunnelmaa, valitkaa Ykkösralli -musaimproteatteri esitys!

Ykkösryhmän Ykkösralli esitys huomioi aina juhlittavan ihmisen, pariskunnan tai häät, yrityksen tai ammattikunnan. Esitys räätälöidään kyseiseen juhlaan sopivan kestoiseksi. Autamme Teitä ilolla ohjelmakokonaisuuksien suunnittelussa. 
Ykkösryhmä on erikoistunut tekemään improteatteria musiikin kautta, siitä tulee nimitys musaimproteatteri. Jokaisessa esityksessä tehdään uusia biisejä nyt-hetkessä eli hetken biisejä. Laulujen nimet ja aiheet pyydetään tilanteessa luonnikkaasti yleisöltä. Riemastuttavaa ja hämmästyttävän suvereenia! 
Ykkösryhmän improteatteri-esityksissä on aina mukana muusikko-lauluntekijä.
Aikuisten juhliin ohjelmaksi sopii juuri tämä Ykkösralli. Ykkösralli on uusiutuva kestohitti! Yleisön pyynnöstä ohjelmistossamme edelleen! Ensi-ilta oli Linnateatterin teatteriravintolassa 2008. - Nauru pidentää ikää - takuu!

Lapsille ja koko perheen tapahtumiin Ykkösryhmä tarjoaa hauskan ja taatusti hyvänmielen PIKKU J -musaimproteatteri esityksen lapsille!
PIKKU J huomioi tapahtumien teemat. Sopii lastenjuhliiin! Sopii lasten synttäreiden vetonaulaksi! Sopii isompiinkin lastentapahtumiin!

LAULULAHJA
Kun haluatte antaa jotakin todella uniikkia ja erityistä tärkeälle ja rakkaalle henkilölle tai isommalle porukalle yllätykseksi! Sopii myös yrityslahjaksi. 

Laululahja on nimensä mukaan laulu lahjaksi. Toisin sanoen ihan uusi kappale - uudet sanat sekä sävel. Laululahja sopii lahjaksi ystävälle, puolisolle, hääparille, lapselle, ylioppilaalle, syntymäpäiväsankarille, valmistujaislahjaksi, kastelahjaksi, joululahjaksi, eläkeläiselle, uudelle kodille, joukkueelle, tapahtuman tunnusbiisiksi, yrityksen juhliin -tai vaikkapa henkilöstön iloksi! -Tunnelman nostajaksi tai kiitokseksi.

Lauluntekijät Neiti Ö ja tai Valtteri Lipasti sanoittavat ja säveltävät uuden laulun toivomanne musiikkityylin mukaan ja toteuttavat toiveenne laulun sisällössä. 

Laululahjaan sisältyvät sanoitus ja sävellys sekä kappaleen esitys paikan päällä. 

Lisäpalveluna voi tilata laulun ja esityksen ohjauksen esiintyjälle tai esiintyvälle ryhmälle. 

Tilaa ja lisätiedot: 
LAULULAHJA 
040 559 2216 / Neiti Ö

 

REFERENSSI
-Laululahja Sairaala Neon henkilökunnan virkistysiltaan:

PARASTA HOITOA
san. & säv. Neiti Ö
sov. Ykkösryhmä

Laululahja tilattiin Sairaala Neon henkilökunnan pikkujouluihin. 

Laulusaaren lauluntekijä Neiti Ö haastatteli Neon henkilökuntaa ja sanoitti sekä sävelsi PARASTA HOITOA-nimisen uuden biisin laululahjaksi. Ykkösryhmän muusikko sovitti kappaleen. 

Sairaala Neo käytti PARASTA HOITOA -biisiä myös ajanvarauksensa puhelin-odotusäänenä. Lisäpalveluna Ykkösryhmä ja Neiti Ö ohjasivat neljän mieslääkärin ja Neon sihteerin tiimille lauluesityksen. 

Neiti Ö ja sovittaja-tuottaja tekivät myös biisille taustanauhan. 

Neon tiimi esitti itse PARASTA HOITOA -kappaleen työkavereilleen virkistysillasdaan pikkujoulun aikaan. Vastaanotto oli riemastuttava!

Kiitos Neo! 

LAULULAHJA - yhteistyössä Ykkösryhmä & www.laulusaari.fi

 

Ykkösryhmän biisintekijät, lauluntekijä-laulajat, tuovat juhlaanne tai tilaisuutenne tunnelmaa. Toteutamme täsmänä musiikkiesitykset teematoiveittenne pohjalta. Ykkösryhmän uudet laulut kertovat ihmisestä, luonnosta, tunteista - ja tottakai rakkaudesta ;) 
Joulunaikaan joulubiisejä 

Kahden miehen valloittava Ykkös-Bändi

 

Sopii sinne, missä tahdotaan tanssia ja pitää hauskaa! Sopii loistavasti esimerkiksi häihin! Ykkös-Bändi huomioi toiveenne perinteisestä häävalssista vaikkapa kokonaan uuteen kappaleeseen hääparille! 

 

Herrat Lipasti ja Luttinen:

”Meil on kaikki discot ja biitlesit ja Elvisit ja Ameriikan musiikit ja suomalaiset Tapanikansat ja Dänit, ja vielä päälle Pavarotit ja alle Meijua ja Kikkaa” - Ja yleisö tanssii ja tykkää!

Kysy myös Ykkös-bilemusiikkia - Kokoonpanoja 1-3 muusikkoon! 

Ykkös-Karaokeisäntä jekkuilee :D lastentapahtumiin ja synttäreille! 

 

Ykkösryhmä ja häät tulee! Pitäkää kiinni - Nyt pidetään hauskaa!
Tutustu häiden ohjelmavaihtoehtoihin.
Esimerkiksi musiikki-improteatteri-esitys Hääparille omistettuna.


Suunnittelu ja toteutus Seremoniamestareista Häävalssiin.
 

Tulimies Tuulenkari TMT Puhkuu ja Puhisee. Pyydä tarjous - jos uskallat... 

Referenssit:
Yksityistilaisuuksista Turun Keskiaika-Markkinoihin. Tulimies Markku Tuulenkari ollaan nähty sekä lavalla aivan liekeissä sekä ohjaamassa tulinumeroja, akrobatiaa, taistelu- ja joukkokohtauksia.