S-Molli ja Neiti Ö lavalla Pikku J esityksessä

Pikku J

PIKKU J on Ykkösryhmän vetonaula lapsille!

PIKKU J räppää, tarinoi ja heittää läppää!
Mitä jos räppäämme sinun lempisanasta?
Mitä jos teemme biisin norsun ja meren ystävyydestä?
Mitä jos musiikkityyliksi valitaan virtahepo? Tai hyttynen? Tai apina? Mitä jos sinulta pääsee nauru?

PIKKU J esityksen biisit tehdään tässä hetkessä tapahtuman teemasta ja lasten ehdotuksista ammentaen. Ilolla!

PIKKU J on vilkas, valoisa, valloittaja, mielikuvituskaverimme, joka tykkää toisen kuuntelemisesta, yhdessä tekemisestä ja suvaitsevaisuudesta - ja tietysti pelleilystä!

PIKKU J -esitys on hauska, läsnäoleva ja vuorovaikutteinen musiikin ja rytmin avulla toteutettu improteatteri-esitys lapsille.

Ykkösryhmä ja Pikku J -esitys tempaa mukaansa!

Improteatterin ideologia on vapauttava ja hyvää henkeä tuova. Riemastuttava "moka on lahja"-periaate saa kerta toisensa jälkeen lapset ja hyvälle tuulelle.

Näyttelijät ja lauluntekijä-muusikko laittavat itsensä peliin lasten avustuksella ja he suostuvat omasta tahdostaan olemaan lirissä. Tämä saa lapset nauramaan ja olemaan mukana juonessa!

Esitys koostuu numeroista, hetken lauluista ja lyhyistä tarinoista. Esitys uusiutuu joka kerta, koska se on esiintyjien ja lapsien sekä annettujen aiheiden vuorovaikutusta "tässä ja nyt".

Ykkösryhmän PIKKU J -esityksessä on mukana taitavat muusikko ja kaksi laulavaa näyttelijää. Yksi esiintyjistä toimii esityksen kertojana, joka juontaa lapsille, mikä on homman juju ja pitää muut esiintyjät sopivasti lirissä ja näin koko esityksen kasassa.

PIKKU J -ESITYKSEN TEKNISET TIEDOT:

Esitys on helposti liikkuva. Se tarvitsee minimissään 2m x 1,5 m tilan. Ryhmällä on tarvittaessa käytössään oma kevyt äänentoisto. Silloin tarvitaan vain normaalia verkkovirtaa. Pienemmissä tilaisuuksissa esitys toimii loistavasti ilman äänentoistoa.

Pikku J sopii mainiosti sekä pieniin juhliin että isompien tapahtumien lavoille, esim. kesätapahtumiin, joulujuhliin, synttärijuhliin, perhetapahtumiin, lastenjuhliin, koko perheen tapahtumiin ja teemapäiviin. Pikku J on esiintynyt messutilaisuuksista olohuoneeseen 2008 lähtien. 

Esitys voidaan räätälöidä kestoltaan tilaajan tarpeiden mukaan
esim. 30 min / 45 min kestoiseksi ohjelmanumeroksi tai vaikkapa 2 x 20 min seteiksi.

REFERENSSIT:

Kesisleirit 2007 ja 2011, lukuisia lasten synttäreitä, SOS -lapsikylä 2007 ja 2015 / Kaarina, Kirkon 10-synttärit 10-vuotiaille 2013 / Turku, Leaf Areena, Kirja Messut / Turku, Maskun kunta eskari-synttärit 2016, Vanhempainyhdistys Vaasa / joulutempaus koko perheelle 2014, Koski TL kunta Kirjasto ja Tapulimäenkoulu 2012 ja 2014, Painotalo Painola 2013, Kirjaston avajaiset / Turun kaupunki, Seikkailupuisto / Turku 2011-2012, Ilon kesä - tapahtuma 2016, Maskun Vanhempain yhdistys lastentapahtuma 2016, Kustavin Savipaja 2016.

PIKKU J on hauska ja taatusti hyvänmielen laulu-improteatteri esitys lapsille!
PIKKU J huomioi tapahtumien teemat! Lastenjuhliiin! Synttäreiden ykkönen!

PIKKU Jiin esiintyjäkaarti:
Neiti Ö Nina Erjossaari FIA, Valtteri Lipasti (koskettimet), Mc S-Molli Samppi Hirvikangas (rap),Karoliina Niskanen FIA (rap), Anitra Bohman-Penttinen, Tarja Hemminki FIA ja Jyri Träskelin (koskettimet)