Ykkösryhmä Laululahja

Laululahja

Kun haluatte antaa jotakin todella uniikkia ja erityistä tärkeälle ja rakkaalle henkilölle tai isommalle porukalle yllätykseksi! 

 

Laululahja on nimensä mukaan laulu lahjaksi. Toisin sanoen ihan uusi kappale
- uudet sanat sekä sävel. Laululahja sopii lahjaksi ystävälle, puolisolle, hääparille, lapselle, ylioppilaalle, syntymäpäiväsankarille, valmistujaislahjaksi, kastelahjaksi, joululahjaksi, eläkeläiselle, uudelle kodille, joukkueelle, tapahtuman tunnusbiisiksi, yrityksen juhliin -tai vaikkapa henkilöstön iloksi! -Tunnelman nostajaksi tai kiitokseksi.

 

Lauluntekijät Neiti Ö Nina Erjossaari ja/tai Valtteri Lipasti sanoittavat ja Ykkösryhmän säveltäjä-tuottaja tekevät yhteistyössä uuden kappaleen lahjaksi toivomanne musiikkityylin mukaan ja toteuttavat mahdolliset toiveenne myös laulun sisällössä. 
 

Laululahjaan sisältyvät sanoitus ja sävellys sekä kappaleen esitys paikan päällä. 
 

Lisäpalveluna voi tilata laulun ja esityksen ohjauksen esiintyjälle tai esiintyvälle ryhmälle. 
 

Tilaa ja lisätiedot: 
 

LAULULAHJA 

040 559 2216 / Neiti Ö

 

REFERENSSI

-Laululahja Sairaala Neon henkilökunnan virkistysiltaan:

PARASTA HOITOA

san. & säv. Neiti Ö

sov. Ykkösryhmä

Laululahja tilattiin Sairaala Neon henkilökunnan pikkujouluihin. 

Laulusaaren lauluntekijä Neiti Ö haastatteli Neon henkilökuntaa ja sanoitti sekä sävelsi PARASTA HOITOA-nimisen uuden biisin laululahjaksi. Ykkösryhmän muusikko sovitti kappaleen. 

Sairaala Neo käytti PARASTA HOITOA -biisiä myös ajanvarauksensa puhelin-odotusäänenä. Lisäpalveluna Ykkösryhmä ja Neiti Ö ohjasivat neljän mieslääkärin ja Neon sihteerin tiimille lauluesityksen. 

Neiti Ö ja sovittaja-tuottaja tekivät myös biisille taustanauhan. 

Neon tiimi esitti itse PARASTA HOITOA -kappaleen työkavereilleen virkistysillasdaan pikkujoulun aikaan. Vastaanotto oli riemastuttava!

Kiitos Neo! 

LAULULAHJA - yhteistyössä Ykkösryhmä & www.laulusaari.fi