Ykkösryhmä, me ja hallitus - päivityimme!

Ykkösryhmän hallitus päivitetty!

Vuosikokouksen 2017 yhteydessä uudistettiin Ykkösryhmän hallitus. Vuoden 2018 tavoitteisiin kuuluvat myös Ykkösryhmän taiteilijajäsenistön kouluttaminen taide- ja hyvinvointipalveluiden kehittämisessä ja tiedottamisessa sekä rohkeiden ja luovien yhteistyötahojen hankkiminen. 

Ykkösryhmän toiminta kehittyy

Vuosikokouksen 2017 yhteydessä uudistettiin Ykkösryhmän hallitus. Hallitus sai tehtäväkseen
kehittää ja viedä eteenpäin projekteja "Kuusiston Linnanrauniot Live 2018" ja "Minun Itämereni 2018-2021" sekä nostattattaa lentoon Ykkösryhmän tiedotus. Vuoden 2018 tavoitteisiin kuuluvat myös Ykkösryhmän taiteilijajäsenistön kouluttaminen taide- ja hyvinvointipalveluiden kehittämisessä ja tiedottamisessa sekä rohkeiden ja luovien yhteistyötahojen hankkiminen. 

Hallituksen pitkäjänteisiin tehtäviin kuuluvat  
Ykkösryhmän teatteri- ja biisileirit - perinteen vaaliminen Kaarinan Vuolahdessa, Kuusiston saaressa ja 2018 kesällä starttaavan musiikki-kesäteatteri-perinteen luominen Kaarinaan Kuusiston Linnanraunioille. 

Tänä kesänä tullaan toteuttamaan useita biisileirejä sekä teatteri- ja biisileirejä. Ykkösryhmä vastaa sosiaaliseen tilaukseen. 

Ykkösryhmä ry:n uudessa hallituksessa toimivat Anitra Bohman-Penttinen, Karoliina Niskanen, Mari Rokka ja Minna Tuomarmäki. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Nina Erjossaari.

" Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin. Koossa on hyvä ja aktiivinen tiimi. Luotto ihmisiä, Ykkösiä. Jatkamme panostuksia meille tärkeissä asioissa, kuten auttaa tämän päivän nuoria, erityisesti nuoria, sekä lapsia ja aikuisia säilyttämään ja vaalimaan läsnäolon ja vuorovaikutuksen sekä itsetuntemuksen ja itsearvostuksen taitoja. Keskitymme ihmisten luontoyhteyden elvyttämiseen sekä taiteen tekemisen ja kokemisen hyvinvointipalveluihin."
 - kertoo hallituksen puheenjohtaja Nina Erjossaari.

Lisätietoja Ykkösryhmän toiminnasta.

Ykkösryhmä ry
Nina Erjossaari
Puh. 040 559 2216 
ykkosryhma.kiertueteatteri@gmail.com