OHJELMAA VIRKISTYSPÄIVIIN YRITYKSILLE JA TYÖYHTEISÖILLE

Ykkösryhmän ilolla ja otteella - läsnäololla ja vuorovaikutuksella 

 

HENKILÖSTÖN VIRKISTYSPÄIVIIN ja koulutustapahtumiin  tiimeille, työyhteisöille, yrityksille ja yhdistyksille Ykkösryhmä tarjoaa ohjelmaa:

 

PIPON LÖYSTÖ

Viihdettä ja oppia työntekijöiden virkistyspäiviin

PIPON LÖYSTÖ

Motto: Moka on lahja!

Viihdettä ja virkistystä samassa paketissa

KENELLE?

Yrityksille, työyhteisöille, yhdistyksille ja tiimeille. Itsetuntemusta ja elämäntaitoja kehittäville.

MIKSI?

Tiimityön parantamiseen vuorovaikutustaitoja ja konkreettisia työkaluja tyky- ja virkistyspäiviin.

TAVOITTEET:

Tämä koulutuspaketti osallistaa ja ravistaa katsomaan ”uusin silmin” ja antaa työkaluja vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Parantaa tiimityötä. Tieto-taito lisääntyy vuorovaikutuksen, läsnäolon ja kuuntelun alueilla. Konkreettisia välineitä tiimityöhön, vuorovaikutustaitoihin ja kuunteluun saadaan harjoitteita yhdessä tekemällä. Läsnäolo kokemus. Herättävä. Uudet silmät ja korvat. Rentous. 

MITEN?

Avataan asiaa kertoen ja näyttäen eläviä esimerkkejä elämästä ja tehdään yhdessä ja ryhmissä harjoitteita, jotka perustuvat improteatterin ideologiaan ja koettuun - elämänhuumorilla varustettuna. 

-Nauru pidentää ikää-takuu-

Kesto: 4h 

Hinta: 80 € (+ Alv. 24 %) / osallistuja

Sisältää: Harjoitteita yhdessä ja ryhmissä sekä inspiroivan luennon ennakkotehtävät tai ennakkokirjeen osallistujille.

Matkakulut sis hintaan Turku + 20km säteellä. Tulemme mielellämme myös muualle Suomeen. Matkakustannuksista sovitaan erikseen!

TILAA NYT!

TUNNARIBIISI YRITYKSELLE TAI TIIMILLE

- TYÖPAJA YRITYKSILLE

TUNNARIBIISI YRITYKSELLE TAI TIIMILLE

TYÖPAJA YRITYKSILLE

Mitä Laululahja antaa yritykselle?
Laululahja antaa vahvaa ja laadukasta kuvaa yrityksestä

TUNNARIBIISI ELI KAPPALE

Laululahja yritykselle voi olla yrityksen tunnaribiisi, jota voidaan käyttää yrityksen brändin ja viestin nostamiseksi esimerkiksi yrityksen esittelyvideossa, yrityksen podcasteissä, radio-, netti- ja videomarkkinoinnissa, yrityksen asiakas- ja henkilöstötapahtumissa ja yrityksen kotisivuilla.

TYÖPAJA KOULUTUS-JA VIRKISTYSPÄIVIIN

Laululahja-työpaja yritykselle on merkityksellistä koulutus- ja virkistyspäiväsisältöä. Yrityksille, jotka satsaavat yrityksen tarinaan ja arvoihin sekä työntekijöiden hyvinvointiin.

Laululahja yritykselle voi olla yrityksen tunnaribiisi eli kappale, joka tehdään virkistyspöivän aikana yhdessä henkilökunnan kanssa. Tunnaribiisin tekeminen ryhmässä on inspiroivaa ja ihmisiä yhdistävää. Biisinteko kimpassa lisää ihmisten välistä vuorovaikutusta ja kuuntelua. Tämä on mahdollisuus syvään kohtaamiseen ja keskusteluun yhteisen ideologian ja tavoitteen eteenpäinviemiseksi. Biisinteko kimpassa ammattilauluntekijöiden ja ohjaajien kanssa on merkityksellistä ja inspiroivaa!

Matkakulut sis hintaan Turku + 20km säteellä. Tulemme mielellämme myös muualle Suomeen. Matkakustannuksista sovitaan erikseen!

TILAA NYT!

Sosiaaliset taidot oppiminen

Esiintymiskoulutus turku

UNIIKKI ESIINTYMISKOULUTUS

Sinä olet kävelevä käyntikortti

KENELLE

Sopii erityisesti johtajille, myyjille, äänityöläisille, puhujille, vetäjille sekä opettajille. Tämä koulutus antaa osallistujille työkaluja käsitellä esiintymisjännitystä sekä kehittää äänenkäyttöä, omaa ilmaisuvoimaa. Sinä olet kävelevä käyntikortti - kannattaa satsata :)

TAVOITTEET

Esiintymistaito ja itsetuntemus kehittyvät. Osallistujat saavat konkreettisia harjoituksia; äänenkäytönvalmennus, äänenhuolto ja kehonkieli tietoisuus. Tunnistetaan oman kehon ja äänen maneerit. Koulutuksessa tehdään konkreettisia ääni- ja kehonhuolto ja esiintymis- harjoitteita

Kesto: 4h 

Hinta: 80 € (+ Alv. 24 %) / osallistuja

Sisältää: Ennakkotehtävät tai ennakkokirjeen osallistujille, matkakulut Turun keskustasta 20 km säteellä. Tulemme mielellämme myös muualle Suomeen. Matkakustannuksista sovitaan erikseen!

TILAA NYT!