Teidän laulunne

TEIDÄN LAULUNNE on ikäihmisten muistoihin ja tarinoihin perustuva sympaattinen laulu-improteatteriesitys vanhemmalle polvelle.

TEIDÄN LAULUNNE esiintyjäkaartiin kuuluvat:
Neiti Ö Nina Erjossaari FIA, Valtteri Lipasti (koskettimet), Anitra Bohman-Penttinen, Tarja Hemminki-Tuominen FIA ja Minna Tuomarmäki.

TEIDÄN LAULUNNE
esitys on lämminhenkinen ja elämänhuumoria täynnä!
Nauru pidentää ikää-takuu!

Esityksen juontaja juttelee ikäihmisten kanssa ja pyytää heiltä laulujen nimet, aiheet ja musiikkityylit - tarvittaessa henkilökunnan avustuksella.

Jokainen esitys on ainutlaatuinen. Se esitetään ensimmäistä ja viimeistä kertaa juuri Teille, juuri tässä hetkessä. Käsikirjoitusta ei siis ole.

TEIDÄN LAULUNNE takaa mukavan hetken ja hyvät naurut!

TEIDÄN LAULUNNE esitys on hauska, läsnäoleva ja lämminhenkinen laulu-improteatteri -esitys vanhemman sukupolven ja Ykkösryhmän vuorovaikutuksessa.

Improvisaatioteatterin ideologia on vapauttava ja hyvää henkeä tuova. Riemastuttava "moka on lahja"-periaate saa kerta toisensa jälkeen ikäihmisetkin hyvälle tuulelle. Näyttelijät ja muusikko laittavat itsensä liriin yleisön avustuksella ja suostuvat omasta tahdostaan olemaan lirissä. Tämä juuri saa vanhemmankin väen nauramaan ja rentoutumaan!
Esityksessä voidaan myös huomioida mahdolliset syntymäpäiväsankarit, teemat, paikallisuus ja juhlapäivät.
Esitys on loistava lahja syntymäpäiväsankarille!

Esitys koostuu improvisoiduista lauluista, runoista, lyhyistä tarinoista, "sketseistä". Musiikki on mukana koko ajan. Esitys uusiutuu joka kerta, koska se on esiintyjien, yleisön ja ajan aiheiden vuorovaikutusta "tässä ja nyt”.

Esityksessä ovat mukana taitavat lauluntekijä-muusikko ja laulava näyttelijä. Esityksessa on juontaja, joka kertoo yleisölle, mikä on homman juju ja pitää esiintyjät sopivasti lirissä ja näin koko esityksen kasassa.

TEIDÄN LAULUNNE -ESITYKSEN TEKNISET TIEDOT:

Esitys on helposti liikkuva. Se tarvitsee minimissään 2 m x 1,5 m tilan. Ryhmällä on tarvittaessa käytössään oma kevyt äänentoisto. Tarvitaan vain normaalia verkkovirtaa. Pienemmissä tilaisuuksissa esitys toimii loistavasti ilman äänentoistoa.
Kesto 45 min. tai  2 x 20 min.

Esitys sopii mainiosti tuomaan iloa ja virkistämään ikäihmisten päivää, sekä pieniin että isompiin juhliin ja tapahtumiin.
Esim. kesätapahtumiin, joulunajan juhliin, syntymäpäiviin, perhetapahtumiin ja teemapäiviin.

REFERENSSIT:

TEIDÄN LAULUNNE on esiintynyt ikäihmisille vanhainkodeissa ja hoitolaitoksissa, joulunajan juhlissa sekä kulttuuripäivien yhteydessä.
TEIDÄN LAULUNNE sai ensi-iltansa Kaarinan kaupungin "Kulttuuriviikko Vanhuksille" -kiertueella 2014.