Kuusiston Linnanrauniot Live 2018 kutsuu Muinaistulien Yöhön

Kesä huipentuu elokuussa lauantaina 25.8.2018 Muinaistulien Yö Kuusiston Linnanraunioilla -tapahtumaan, joka soveltuu kaikenikäisille säädystä huolimatta. Silloin vietetään myös Suomen luonnon päivää - ja sehän sopii Ykkösryhmälle!

Kuusiston Linnanraunioilla nähdään myös kolmena elokuun torstaina Ykkösralli ja Linna Elää! -musaimproteatteri-show. Elokuun alussa lapsille ja nuorille toteutetaan musateatterin ja biisinteon täyteiset leirit. Leireille mahtuu vielä muutama mukaan.

Kulttuuria Kuusiston Linnanraunioilla

Kuusiston Linnanrauniot Live kutsuu kaikenikäisiä kokemaan yhdessä luonto, meri ja historian havina - musiikki ja musateatteriesitykset!

Muinaistulien Yö Kuusiston Linnanraunioilla 
Ykkösryhmän Muinaistulien Yö -tapahtumassa koetaan musaimproteatteria, musiikkiesityksiä, tulinumero, Lasten Karaoke ja Karaoketanssit. 


Portit auki - ilmaistapahtuma:
Portit auki - ilmaistapahtumassa 17:00 nähdään Pikku J musaimproteatteri-esitys lapsille ja 0-111-vuotiaille. Lavalla mikkiin tarttuvat MC S-Molli Samppi Hirvikangas & Neiti Ö Nina Erjossaari sekä Antti Ainola. Lapsille on luvassa myös Lasten Karaoke, jossa lasten kanssa jekkuilee Karaokeisäntä Kallio. Kojuista löytyy suolaista ja makeaa. Kello 21:00 nähdään Tulinumero ala Tulimies Markku Tuulenkari - Ykkösryhmän Stuntmies räväyttää!

Etulinnanpihalle pääsee lipulla 19.00-24.00:
Kello 19:00 Etulinnanpihalla Ykkösryhmä täräyttää esityksellään Ykkösralli ja Linna elää! 
Kyseessä on musaimproteatteri-show, jossa nähdään lavalla tulinen kattaus: Herra Muusikko Valtteri Lipasti Neiti Ö Nina Erjossaari & MC S-Molli. 

Kello 20.00 alkavat Karaoketanssit kaikenikäisille. KaraokeRitari Kallion sävelten pyörteissä pääsee tanssimaan ja laulamaan omia lempikappaleitaan. 

Kello 22.00 esiintyy kaarinalainen brittimuusikko Graham Oliver, joka tunnetaan mm. viime kauden The Voice Of Finlandista. Grahamin jälkeen Karaoketanssit jatkuvat aina 24.00 asti, jolloin julistetaan illan viimeinen tanssi: “Ken laulaa sen” - Arvonnan voittaja. 

 

Muinaistulien Yöhön Kuusiston Linnanraunioille – vaikkapa merta pitkin tai nonstop-kimppataxilla 
 

Kuusisto Line kuljettaa väkeä meriteitse Muinaistuliristeilyllä Hovirinnan rannasta suoraan linnanraunioiden laiturille ja takaisin. Aikataulut löytyvät Facebookissa @kuusistoline
Nonstop-kuljetusta kimppataxilla
 on myös tarjolla Kaarinan keskustan taksitolpalta – ja ehtoolla takaisin. 

Kuusiston Linnanraunioiden läheisyydessä kävelymatkan päässä sijaitsevat myös hyvät P-paikat. Kuusiston Taidekartano on myös auki koko tapahtuman ajan ja  Taidekartanon Villikahvila.


Lippuja voit ostaa ennakkoon Ykkösryhmän verkkokaupasta tai paikan päältä käteisellä. 
Ykkösryhmä toivottaa ilolla perheet, lapset, aikuiset, nuoret - porukat, parilliset ja yksinäiset tulisin sydämin mukaan Muinaistulien Yöhön!

Ykkösralli ja Linna Elää -esitykset

Kuusiston Linnanraunioilla nähdään kolmena torstai-iltana Ykkösralli ja Linna Elää! -musaimproteatteri-show. Esitykset ovat musaimproteatteria ja ovat täynnä hetkenbiisejä. Etulinnanpihalla torstaisin valloittavat Ykkösryhmän muusikot ja näyttelijät, joten luvassa on hulvatonta heittäytymistä ja väkevää läsnäoloa - improvisaation ilosanomaa ja hetkenbiisejä suurella sydämellä.

Elokuussa levittäydytään Kuusiston saaren itärannasta länsirantaan 

Elokuussa KLL levittäytyy saaren itärannasta, linnanraunioiden miljööstä, saaren länsirannan Vuolahden kallioille, josta ovat legendan mukaan aikojen alussa ratsumiehet tuoneet viestejä mereltä ja merenkulkijoista, 10 km pitkän saaren läpi ratsupolkuja pitkin Kuusiston Linnaan… Mereltä ovat saattaneet tulla myös uudet valloittajat...

Nuorille ja lapsille teatterin ja biisinteon leiri - Pysyvä hyvää 

Kuusiston saaren länsirannalla sijaitsee Vuolahden leirialue, jossa Ykkösryhmä jatkaa teatterin ja biisinteon leiriperinnettä. Näitä leirejä on toteutettu Ykkösryhmän voimin jo vuodesta 2002. 

Legendaarinen ja jokavuotinen Teatteri- ja biisileiri kannustaa nuoria ja lapsia toteuttamaan unelmiaan teatterin ja biisien tekemisen keinoin. Leiri on tarkoitettu 12-18-vuotiaille. Leiri kehittää myös nuorten itsetuntoa ja antaa taitoja elämää varten. Leirin miljöö on Kaarinan Vuolahdessa, Kuusiston saaressa. Meri ja luonto ovat voimallisesti läsnä. Pääosassa ovat nuoret ja heidän ajatuksensa, tunteensa, kokemuksensa ja havaintonsa. 

Ykkösryhmän leireillä porukkaan pääsee helposti mukaan ensikertalainenkin; leirit ovat ReiluLeirejä, eli niissä on 0-toleranssi kaikelle kiusaamiselle. Leirillä tehdään esityksiä ja biisejä omista aiheista, näytellään, opetellaan esiintymistä, liikutaan, tanssitaan, lauletaan, soitetaan, räpätään, beatboxataan, uidaan ja saunotaan - kerrotaan tarinoita ja nauretaan nuotiolla! 

Leirin opetus toteutetaan pienryhmissä ammattilaisten ohjauksessa. Opettajat pyrkivät tukemaan nuoren omaa henkilökohtaista kehittymistä. Ohjaajina toimivat mm. Neiti Ö Nina Erjossaari FIAKaroliina Niskanen FIAMinna TuomarmäkiSaija Ojansuu ja MC S-Molli Samppi Hirvikangas.


Ykkösryhmä pähkinänkuoressa:
Ykkösryhmä on kaarinalainen kiertueteatteri, ammattiteatterintekijöiden ja -lauluntekijöiden yhdistys. Toimialueena on koko Suomi.

Ykkösryhmä toteuttaa musiikki-improteatteriesityksiä, uusia biisejä, uutta musiikkiteatteria sekä koulutus- ja virkistyspaketteja sekä ohjelmaa tapahtumiin. Ykkösryhmä kulkee ihmisten luo, sinne, missä tarvitaan ohjelmaa ja sisältöä tilaisuuksiin ja koulutuksiin. 

Ykkösryhmä järjestää legendaarisia teatteri- ja biisileirejä Kuusiston saaressa. 
Ykkösryhmä isännöi “Kuusiston Linnanrauniot Live” - jokavuotista kesätapahtumien sarjaa. Ykkösryhmän jäsenet ovat ammattinäyttelijöitä, -ohjaajia, -muusikoita, -lauluntekijöitä ja kulttuurin osaajia. Ykkösryhmä tarjoaa elämänhuumoria ja vuorovaikutusta, komiikkaa ja koskettavuutta nuorille, lapsille ja aikuisille.
Ykkösryhmän arvot ovat rakkaus, rohkeus, osallisuus - luonto, läsnäolo, luovuus - lapsuus ja nuoruus.

Pysyvää Hyvää
www.ykkosryhma.fi

Varaukset ja ilmoittautumiset: 
040 771 7715 Ykkösryhmä, Saija / ykkosryhma.kiertueteatteri@gmail.com

Ennakkoliput & leiripaikat:
Ykkösryhmän verkkokauppa: holvi.com/shop/1kauppa

Lisäkuvat ja lisätiedot: 
040 771 7715 Ykkösryhma, Saija Ojansuu / ykkosryhma.kiertueteatteri@gmail.com

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot: 
040 559 2216 Nina Erjossaari / nina.erjossaari@gmail.com 

www.ykkosryhma.fi