Ykkösryhmä tulee, oletko valmis?

YSTÄVÄ-tarjous ystävänpäivään 14.2.2018 asti

YSTÄVÄ-tarjous ystävänpäivään 14.2.2018 asti

Ystävänpäivä tarjouksessa useita leirejä! Tarjous koskee kaikkia 240 € maksavia pajoja, päiväleirejä sekä kursseja. Kannattaa myös tutustua Ystävä-, sisar- ja kimppatarjoukseen!  

Tarjouksessa myös kesän huippuleiri Teatteri- ja biisileiri nuorille Vuolahdessa. Leiri on päivitetty siten että uutena asiana: kurssialueen tiivis tietopaketti ja henkilökohtainen tsemppi-palaute :) 

Kaikki tarjoukset ovat voimassa 14.2.2018 kello 24.00 asti.
Lue tästä lisää!

 

leiri-, paja- ja koulutuskalenteri 2018

leiri-, paja- ja koulutuskalenteri 2018

Kesäajan leirejä on enemmän kuin koskaan. Tutustu tästä lisää kesäkuun, heinäkuun ja elokuun leireihin ja työpajoihin.

Olemme vuosia toteuttaneet teatterileirejä, biisileirejä nuorille ja aikuisille. Näisät leireistä olemme saaneet paljon kokemusta ja hyvää palautetta. Leirit kehittyvät edelleen ja tänä vuonna 2018, niitä on poikkeuksellisen paljon! Olemme myös ottaneet mukaan myös tanssileirin ja lisänneet liikunnan riemia :)

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!  Paikat leireillä täytetäänilmoittuatumisjärjestyksessä.

KUUSISTON LINNANRAUNIOT LIVE 2018

Ykkösryhmä ry suunnittelee ihmisille ja yhteisöille osallistavia tapahtumia ja kulttuuripalveluita taiteen keinoin Kuusiston Linnanraunioilla Kaarinassa. Hanke toteutetaan taiteen tekemisen keinoin; laulun, laulunteon, musiikin, musiikkiteatterin, rap-lyriikan, tanssin ja kirjoittamisen kautta.

Lue projektista lisää tästä!

 

Minun Itämereni –projekti

LUONTOYHTEYDEN VAHVISTAMINEN JA ELVYTTÄMINEN OSALLISTAVAN TAITEEN AVULLA.

"Meidän täytyy tehdä koko maailmanlaajuinen ”luontosopimus”, joka kattaa valtameret, ilman ja taivaan linnut.  Keskeinen haaste on tuoda yhteisten hyödynnettävien luonnonvarojen kaltoin kohdeltu maailma tavallisten ihmisten tietoisuuteen.” – Gary Snyder: Erämaan opetus –

Lue Itämeri -projektista lisää täältä!

Liity Ykkösryhmän postituslistalle!

Liity uutiskirjelistalle!

Tiedotamme jatkossa myös sähköpostitse. Klikkaa tästä linkistä ja liity sähköpostilistallemme. Lähetämme vuodessa 4-5 viestiä produktioistamme, uutisistamme, hankkeistamme ja toiminnastamme.

Oletko käynyt tykkäämässä Facebook sivustamme? Tutustu Facebook-sivuihimmem tästä linkistä  Kannattaa tykätä sivusta! Näin pääset seuraamaan myös kuva ja video materiaaliamme :)

Ykkösryhmä ja Biisileiri

Hallitus päivittyi

Ykkösryhmän toiminta kehittyy!
Vuosikokouksen yhteydessä uudistettiin Ykkösryhmän hallitus.

" Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin. Koossa on hyvä ja aktiivinen tiimi. Luotto ihmisiä, Ykkösiä. Jatkamme panostuksia meille tärkeissä asioissa, kuten auttaa tämän päivän nuoria, erityisesti nuoria,sekä lapsia ja aikuisia säilyttämään ja vaalimaan läsnäolon ja vuorovaikutuksen sekä itsetuntemuksen ja itsearvostuksen taitoja. " - kertoo hallituksen puheenjohtaja Nina Erjossaari.  Lue tästä lisää!